maanantai 3. maaliskuuta 2014

6. Luku

Phuuhh.. Nyt on kyllä aika rientäny niin nopeasti ettei perässä pysy.
Olen mennyt aivan sekaisin päivistä, mitä tapahtui milloinkin.
Joten nyt on hyvä turvautua hieman lyhyempään tarinointiin ja tiivistää tapahtumia.
Maanantai vierähti Madridissa hostellikavereitten kanssa hengaillessa.
Tiistaina 18.2 hurauttelin bussilla Madridista Oviedoon. :)
Tuntui oudolta päätyä kyseiseen kaupunkiin jo tässä vaiheessa reissua, sillä olin ajatellut että etelässä pysyisin jonkin viikon pidempään.
Oviedossa majoittauduin tuttuni luona ja tuntui että kyseisessä paikassa voisi asustella ties kuinka pitkään.
Samaisessa kaupungissa on au pairina myös yksi kaverini Suomesta ja hänen kanssaan tulikin hengailtua useampaan otteeseen kun sopivaa aikaa löytyi.



Oviedossa kävin päivittäin yleensä kaksi kävelylenkkiä ja ihan kiitettävästi kaupungin eri alueita tuli nähtyäkkin. :) olisi mahtava palata kaupunkiin pitemmäksi aikaa, ottaa kunnon fillari alle ja kerta toisensa jälkeen käydä tutkimassa lähialueita ja kyliä.
Viikonloppuna kävimme autolla pistäytymässä hieman etäämmällä, tulipahan nähtyä mm Covadonga, Enol&Ercina ja pohjoisin paikka Asturiassa nimeltään Cabo peñas.
Aivan uskomattomia paikkoja kyllä kaikki, huhh mitä kokemuksia.! :)



 











Tuntuu hieman väärältä kirjoittaa näin lyhyesti ja pääpiirteittäin ajastani Oviedossa. Viivyinhän siellä sentään 9 päivää ja koko tuo aika oli kyllä mielettömän hauskaa, en vaihtaisi hetkeäkään.


Torstaina sitten pääsin ensimmäistä kertaa kunnolla testaamaan blablacar.com nettisivuston mahdollisuuksia ja sain kyydin Oviedosta Madridiin.
1.3 Lauantaina sain blablakyydin Madridista Lissaboniin.
Muutamaan päivään en ole ihmeempiä hommaillyt koska funssa potkii kiitettävästi, pää niin täynnä räkää ettei ajatuskaan enää luista, mutta eteenpäin mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti